Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη δουλειά μας! Αυτή τη στιγμή η σελίδα είναι υπό αναβάθμιση με αποτέλεσμα να μην ειναι διαθέσιμες αρκετές πληροφορίες των τελευταίων 3 ετών. Εργαζόμαστε ώστε σύντομα να δημοσιεύσουμε όλο το διαθέσιμο υλικό και τον προγραμματισμό των δράσεών μας για το 2023-2024. Στο μεταξύ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω facebook, instagram και email.

Διακήρυξη για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στον 21ο αιώνα

Διαβάστε το Μανιφέστο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων των 21ο αιώνα που συνένταξε η “Ευρωπαϊκή Ένωση για την Εκπαίδευση Ενηλίκων” (ΕΑΕΑ)

Σχετικά με εμάς

Η «Κύκλησις» είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πατρέων. Είμαστε ένας ενεργός φορέας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ο οποίος εστιάζει στην διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση μέσω της έρευνας και της δράσης.

Τα Προγράμματά μας

DOing Inclusion Together (DO.I.T)
  • Ενσωμάτωση – Ισότητα
  • ΤΠΕ – νέες τεχνολογίες – ψηφιακές ικανότητες
LIREA – Life Is REborn from the Ash
  • Ένταξη – Ενσωμάτωση – Ισότητα
AUTISM_PCP
  • Ενσωμάτωση – Ισότητα
  • Ειδικές ανάγκες
  • Υγεία και Ευεξία

Τα Δίκτυά μας

n-dsa-n-tetragwno

N-DSA-N (New DSA Network)

Πρόκειται για ένα καινοτόμο δίκτυο με στόχο τον συμμετοχικό σχεδιασμό μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που ασχολούνται με τις νευροψυχιατρικές διαταραχές και παθολογίες παιδιών και εφήβων. 

nece-logo

NECE (Networking European Citizenship Education)

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με στόχο την δικτύωση για την πολιτική αγωγή στην Ευρώπη. Σκοπός του είναι να παρέχει διαφάνεια σχετικά με τους εμπλεκόμενους και τις διάφορες προσεγγίσεις στην πολιτική αγωγή και να προωθήσει διεθνείς συζητήσεις πάνω στο θέμα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον χώρο αυτό.

anna-lindh

Anna Lindh Foundation

Πρόκειται για τον πρώτο οργανισμό που καθιέρωσε την Ευρω-Μεσογιακή Συνεργασία μέσα από τα 37 κράτη μέλη της. Δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει τον πνευματικό, κοινωνικό και πολιτισμικό διάλογο μεταξύ των συμμετέχοντων χωρών και την υιοθέτηση συμπεριφορών φιλοξενείας και σεβασμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Σαχτούρη 64 (ισόγειο), 26222 Πάτρα

e-mail

info@cyclisis.gr

Τηλέφωνο

+30 2610326653