Πράττω από Κοινού

Πράττω από Κοινού


Επιστροφή στα προγράμματα

Σκοπός του προτεινόμενου έργου είναι η αύξηση της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας προς μέλη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της περιοχής του Δήμου Πατρέων.

Με χρήση τεχνικών μέντορινγκ ενδυνάμωσης και αυτό αντίληψης, προσδοκούμε στην ευχερή κοινωνικοποίηση. Με δράσεις σίτισης και πολιτιστικής μέθεξης προσδοκούμε στη δημιουργία ενός Πυρήνα μεντόρων Ζωής στην κοινότητα.

Αποβλέποντας στην τόνωση της διαπολιτισμικής κατανόησης και της βιώσιμης συνύπαρξης, στοχεύουμε στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης 30 ανέργων νέων ( νέες μητέρες, Ρομά, πρόσφυγες & μετανάστριες/ες, κ.α) καθώς και στην ενδυνάμωσή τους εντός της κοινότητας.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.


Website προγράμματος

http://pratoapokinou.cyclisis.gr/

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε

  • Πρόγραμμα δράσεων
  • Αρχεία του προγράμματος
  • Φωτογραφίες από τις δράσεις μας

Δημοσιεύτηκε

σε

,

από

Ετικέτες: